Om Olas Vinylservice

Vad driver mig?

Redan i slutet på 1990-talet tyckte vi att det var väldigt onödigt att byta ut detaljer i bilar som fått mindre skador men som i övrigt var i bra skick. Där och då föddes en tanke om att det skulle gå att reparera skadan istället för att byta hela detaljen.

Nu mer än 20 år senare har jag inte bara samlat på mig en väldigt stor erfarenhet om området, utan har även utvecklat reparationsmetoder och är idag kapabel till att ta mig an uppdrag som tidigare varit omöjliga att utföra.

Som en hobby utanför arbetet har jag under nästan hela livet tillverkat pilbågar, närmare bestämt Engelska långbågar. Tillverkningen kräver ett enormt tålamod och ett stort intresse för materialet.

Samma tänk behövs även vid reparation av skador på skinn och vinyl.

Ola Dahlin